TIPS. Paaseitjes met een vleugje gin-tonic en jeans met een ziel

Foto: *

Mode

TIPS. Paaseitjes met een vleugje gin-tonic en jeans met een ziel

Print
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Paaseitjes met gin-tonic

 

Vind je dat chocolade en cocktails perfect samen passen? Je bent niet alleen. Ook de Nederlandse keten Hema denkt er zo over en heeft witte paaseitjes met gin-tonicsmaak in de rekken. Leuk om iemand cadeau te doen met Pasen, of uiteraard om zelf allemaal op te smullen voor de feestdag aanbreekt. Ook nieuw: melkchocoladen eitjes met vulling van stroopwafel. Kostprijs? 2 euro voor een zakje van 111 gram.

www.hema.com
 

Knutselen met communiekleren

 


Voor wie nog op zoek is naar communie- of lentefeestoutfit die je kids kunnen doordragen: de nieuwe collectie van Française Ines de la Fressange voor de Japanse budgetketen Uniqlo heeft misschien wel wat je zoekt. Van basics met streepjes en in ingetogen modekleuren: alles zit erin. Nu is het nog aan jou om de kunst van het combineren onder de knie te krijgen en zonnige kiekjes te gaan maken. Kostprijs? 29,90 euro voor de gestreepte trui, 59,90 euro voor het beige jasje.

www.uniqlo.com

Koopjes op de kunstmarkt

 

Nog tot 7 april kan je in Maasmechelen Village naar een pop-up kunstbeurs. Daar vind je niet alleen kunstwerken aan een interessante prijs, maar geniet je ook van performance art, kunstconferenties en podcasts. Voor de dertiende verjaardag van Accessible Art Fair (ACAF) - die eerder ook in Brussel en Antwerpen plaatsvond - zakken evenveel opkomende artiesten uit eigen land af naar deze hotspot. 

www.accessibleartfair.com en www.maasmechelenvillage.com

Jeans met een ziel

 

Voor de lente en zomer introduceert Weekday samen met Recover trots een lijn, die volledig gemaakt is uit 100 procent gerecycleerde stoffen. In de collectie zit onder meer een wijde combat jeansbroek, maar ook een rood model met een eighties touch. Liever een ecologisch verantwoord denim jasje in een opvallende kleur of een top met een knipoog naar het recycleerproces? Je hebt maar uit te kiezen. Kostprijs? Vanaf 25 euro voor een bovenstukje, broeken vanaf 50 euro.

www.weekday.com

 

 

NIET TE MISSEN