Creatief directeur bij Cavalli stapt op

Foto: ISOPIX

Mode

Creatief directeur bij Cavalli stapt op

Print

Met een boodschap op Instagram maakte Paul Surridge bekend dat hij opstapt als creatief directeur bij Cavalli. De geruchten over een mogelijke exit van de Brit bij het Italiaanse modehuis deden al eventjes de ronde.

Paul Surridge werd in 2017 nog voorgesteld als de nieuwe creatief directeur bij Roberto Cavalli, nog geen twee jaar later trekt hij er al de deur achter zich dicht. Via Instagram laat hij weten dat hij zich meer wil gaan concentreren op “andere projecten die hij aan de kant had geschoven” om bepaalde doelen bij Cavalli te halen. “Het was een eer om te mogen werken voor dit historische Florentijnse bedrijf met een uniek erfgoed”, klinkt het.

Surridge volgde bij Cavalli Peter Dundas op nadat hij zelf aan de slag was geweest bij onder meer Jil Sander, Ermenegildo Zegna, Acne Studios en Burberry. De herfst/winter 2019-collectie was de laatste van zijn hand voor het Italiaanse modehuis.

Overgenomen

Roberto Cavalli werd begin de jaren 70 opgericht door de gelijknamige modeontwerper en stond al die tijd vooral bekend voor zijn dierenprints. In 2015 werd het bedrijf overgenomen door de Italiaanse groep Clessidra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paul Surridge (@paul_surridge) op

 

 

NIET TE MISSEN