Beerschot Wilrijk herneemt training met focus op Play-Off 2

Print

Beerschot Wilrijk hervat trainingen “niet met volle goesting” Video: ATV

Na een weekje rust om te bekomen van de immense ontgoocheling door het nipt missen van de promotie naar 1A, verzamelde coach Stijn Vreven met zijn technische staf maandag de spelersgroep voor de start van de voorbereiding op de wedstrijden in Play-Off 2.

Voor die eerste training maandagnamiddag ontbraken enkel de drie internationals Fessou Placca, Emil Abaz en Irakli Bugridze. Zij worden eerstdaags opnieuw op de club verwacht. Van de langdurig geblesseerden bleef Tom Pietermaat afwezig, terwijl Jorn Vancamp en Emeric Dudouit zich wel aanboden. Deze laatste trok zelfs met de groep mee naar het oefenveld, waar hij wel een individueel programma afwerkte. Ook Diego Montiel trainde gewoon met de groep. Van een eventuele uitleenbeurt lijkt dus geen sprake.

Deze week staat er dagelijks één training op het programma, behalve donderdag. Dan geniet de groep van een vrije dag. Zondagavond begint Beerschot Wilrijk aan de competitie in Play-Off 2 met een uitwedstrijd tegen Westerlo, met aftrap om 20.00u in ‘t Kuipje.

Voor deze verplaatsing geldt geen combiregeling. Voor de Kielse supporters worden er 650 staan- en 237 zitplaatsen voorzien. Tickets kosten 16 euro voor volwassenen, 6 euro voor kinderen tussen 12 en 15 jaar en 3,50 euro voor jongeren onder de twaalf jaar. Rolstoelgebruikers en personen met een handicap hebben gratis toegang, maar dienen hun aanwezigheid vooraf te melden aan het secretariaat van KVC Westerlo. Begeleiders betalen 8 euro. Supporters kunnen donderdagavond 28 maart van 17.00u tot 19.00u terecht in de Ticket Corner van het Olympisch Stadion voor de losse ticketverkoop van deze wedstrijd. Het bezoekersloket van ‘t Kuipje is zondagavond open.

Bekijk ook:

Van vreugde naar treurnis in enkele minuten tijd bij Beerschot Wilrijkfans

Zo ging de wedstrijd Beerschot Wilrijk- KV Mechelen eraan toe

Meer voetbalnieuws