Bedrijf schoonouders prins William in slechte papieren

Foto: Photo News

Celebs

Bedrijf schoonouders prins William in slechte papieren

Print

Rode cijfers voor de familie van Kate Middleton. Het familiebedrijf ‘Party Pieces’ zit in slechte papieren en zou volgens het Britse tijdschrift ‘Page Six’ op zoek zijn naar investeerders. Prins William zou zijn schoonouders bijstaan met goede raad.

Party Pieces, het bedrijf van Carole en Michael Middleton, heeft het al een tijdje moeilijk. Door geldgebrek werden drie personeelsleden ontslagen en volgens de Britse krant ‘The Sun’ zit het overige personeel in een diepe put. “Het moreel van de medewerkers zit ver onder het vriespunt. Het water staat ons aan de lippen en de sfeer is er ook naar.”

Bedrijf schoonouders prins William in slechte papieren
Carole en Michael Middleton Foto: AP

Maar toch willen de ouders van Kate Middleton zich niet zomaar gewonnen geven. Ze willen het familiebedrijf, dat sinds jaar en dag kinderfeestjes omtovert tot ware sprookjes, nieuw leven inblazen en zijn op zoek naar nieuwe investeerders. Ook prins William zou zijn schoonouders een hart onder de riem steken. “Hij steunt zijn schoonouders echt. Hij heeft altijd bewonderd hoe ze hun eigen bedrijf grootgemaakt hebben.”

NIET TE MISSEN