Politie raadt aan om geen tickets aan te schaffen voor muziekfestival

Foto: rr

Politie raadt aan om geen tickets aan te schaffen voor muziekfestival

Print
Heindonk / Willebroek -

De lokale politie Mechelen-Willebroek is een onderzoek gestart naar de ticketverkoop en de organisatie van het ‘Vintage Village Festival’ in Heindonk. Omdat de gemeente nog niet de benodigde vergunningen heeft verleend, raadt de politie aan om nog geen tickets aan te schaffen.

Het festival zou moeten doorgaan in het weekend van 10,11 en 12 mei in Heindonk. Er worden online tickets aangeboden voor het ‘Vintage Village Festival’, maar de gemeente Willebroek heeft nog geen toelating of vergunning verleend voor het festival.

De politie Mechelen-Willebroek meldt dat “het weinig waarschijnlijk zal zijn dat een vergunning wordt toegekend wegens milieutechnische aspecten in het gebied die de organisatoren op het oog hebben en op het veiligheidsadvies dat door politie werd gegeven aan de burgemeester”. Er zouden al online tickets aangeboden worden, waarop de politie een onderzoek is gestart naar mogelijke misdrijven.

Wie zich al een kaart heeft verschaft voor het festival, wordt gevraagd om zich te melden bij de politie. Er wordt tot slot gevraag om geen tickets aan te schaffen tot er meer duidelijkheid over de zaak is.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio