Daar is de lente, daar komen ook weer de eerste ruiterwedstrijden aan

Zowel dressuur als jumping komen aan bod. Foto: rr

Daar is de lente, daar komen ook weer de eerste ruiterwedstrijden aan

Print
Zandhoven - Met de eerste lentekriebels organiseert de landelijke rijvereniging De Dennenruiters in Pulderbos jaarlijks haar eerste buitenwedstrijd op de terreinen aan de Kleinheide. Ditmaal mogen de ruiters 7 april al met stip aankruisen in hun agenda.

De wedstrijd was begonnen als een officiële dressuurdag voor enkel LRV-ruiters die selectiepunten konden winnen om aan de provinciale en nationale wedstrijden te kunnen deelnemen. Sinds twee jaar heeft de organisatie een open Jumping aan toegevoegd speciaal gericht voor jonge ponyruiters die hun bekwaamheidsproef kunnen oefenen en om de jonge paarden voor te bereiden op de aankomende wedstrijden. Dit jaar is ook de dressuurdag een open wedstrijd geworden. Zo kunnen ook niet LRV-Leden deelnemen.

 

Bij zonnig weer kunnen de toeschouwers; die gratis toegang krijgen, genieten op het terras van een fris drankje of kleine snack. Als het regent biedt de taverne een alternatief voor de toeschouwers. Aanvang van de wedstrijd is om 8u op de Lrv terreinen Pulderbos Kleinheide 84a, Pulderbos. Er wordt ineens ook een ticketverkoop gehouden voor de jaarlijkse fuif Rodeo's Dance Night.

 www.dennenruiters.be.

 

Er 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio