As Jubellaan-Tervuursesteenweg twee nachten en één dag afgesloten door werken

Foto: Google Street View

As Jubellaan-Tervuursesteenweg twee nachten en één dag afgesloten door werken

Print
Zemst / Mechelen -

Op het kruispunt van de Jubellaan met de Tervuursesteenweg (N227) aan de grens tussen Mechelen en Hofstade (Zemst) neemt het Agentschap Wegen & Verkeer (AWV) volgende week het wegdek onder handen. De N227 is hierdoor van dinsdagavond tot donderdagochtend volledig afgesloten voor het verkeer.

Het wegdek is er plaatselijk versleten en het is dringend aan een grondige onderhoudsbeurt toe. Aan de grens tussen Mechelen en Hofstade (Zemst), tussen de Mahatma Gandhiwijk en de Barebeek, wordt de bovenste laag van het asfalt vernieuwd.

Tussen dinsdagavond 26 maart en donderdagochtend 28 maart worden de belangrijkste werken ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd tussen 20 en 6 uur. De N227 wordt gedurende anderhalve dag volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. De lijnbussen en het verkeer kunnen de omleiding via de Brusselsesteenweg (N1) volgen. Woensdag kan enkel plaatselijk verkeer overdag de werfzone passeren tegen verlaagde snelheid.

De voet- en fietspaden worden niet onder handen genomen. Moesten er nog wijzigingen aan de planning voorvallen door bijvoorbeeld het slechte weer, kan u dit volgen op de website van Agentschap Wegen & Verkeer: www.wegenenverkeer.be/mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio