Dochter “Full House”-actrice woedend op haar moeder na omkoopschandaal: “Ze verwoestte mijn toekomst als influencer”

Loir en Olivia in betere tijden Foto: ISOPIX

Celebs

Dochter “Full House”-actrice woedend op haar moeder na omkoopschandaal: “Ze verwoestte mijn toekomst als influencer”

Print

Het lijkt erop dat de Amerikaanse actrice Lori Loughlin, bekend als Rebecca Katsopolis in ‘Full House’, de band met haar dochter Olivia Jade (19) compleet heeft verknoeid. De ster betaalde universiteiten om haar dochters toe te laten, maar de gevolgen voor de jongste zijn niet min. “Ze heeft mijn toekomst als influencer om zeep geholpen.”

Wat voorafging: vijftig Amerikanen, waaronder Hollywoodactrice Lori Loughlin, werden vorige week dinsdag in verdenking gesteld voor het betalen of ontvangen van steekpenningen om studenten toe te laten tot de bekendste universiteiten van het land. Loughlin en haar man Mossimo Giannulli zouden in totaal zo’n half miljoen dollar op tafel hebben gelegd om een plek geregeld te krijgen voor hun twee dochters Olivia Jade (19) en Isabella Rose (20).

Sinds het nieuws uitkwam, is de actrice zelf ontslagen bij de serie ‘Fuller House’ en heeft ze het serieus aan de stok met haar jongste dochter. Want de gevolgen van het omkoopschandaal zijn ook voor de tiener voelbaar. Het meisje timmerde aan een carrière als influencer op Instagram en YouTube, maar werd door de heisa reeds opzij geschoven door grote beautyketens Sephora en TRESemmé.

Bang om buiten te komen

“Olivia is echt boos op haar ouders. Ze wilde aanvankelijk niet eens naar de universiteit gaan, maar werd ertoe gedwongen. Ze is altijd al gepassioneerd bezig geweest met haar carrière als influencer en deed het goed. Nu is ze er kapot van dat alles wat ze opbouwde in elkaar zakt. Ze vindt dat haar ouders alles hebben verwoest”, zeggen bronnen aan de Amerikaanse showbizzsite Entertainment Tonight. De insider voegt eraan toe dat het meisje zich zo schaamt voor het schandaal dat ze zich zelfs opsluit.

NIET TE MISSEN