Ariana Grande laat liefdestattoo bijwerken

Celebs

Ariana Grande laat liefdestattoo bijwerken

Print

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande liet tijdens haar korte relatie met Pete Davidson verschillende tattoos plaatsten als eerbetoon aan hun romance. Maar het leven na de breuk gaat door en een van die tatoeages kreeg een update, zo toont de ‘Into You’-ster op Instagram.

Op Ariana Grande’s ribbenkast stond tot voor kort het woord “always” in het handschrift van haar voormalige lover. Nu heeft de tattoo het gezelschap gekregen van een takje met bladeren. “Dit is geen cover up, maar wel een evolutie”, staat er bij een foto waarop de ster haar nieuwste tekening toont. Het lijkt erop dat de zangeres de momenten met haar ex niet vergeet, maar wel klaar is om verder te gaan met haar leven.

Davidson, die ook verschillende tattoos liet plaatsen als ode aan hun liefde, liet wel al een tatoeage volledig verwijderen. Zo moesten de Franse woorden “mille tendresse” in zijn nek,die ook terug te vinden zijn op Grande’s lichaam, eraan geloven. Op dezelfde plaats staat nu het woord “cursed”, wat “vervloekt” betekent. Zijn versie van “always” staat voorlopig nog intact op zijn bovenrug.

Tijdens hun relatie van amper vijf maanden, verloving inclusief, lieten de twee naar verluidt zo’n twaalf bijpassende tatoeages plaatsen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Mesa (@jonmesatattoos) on

NIET TE MISSEN