TIPS. Alles voor een lentehuid en een Pinterest-trouw

Foto: *

Mode

TIPS. Alles voor een lentehuid en een Pinterest-trouw

Print
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Voor je lentehuid

 

Bij de Nederlandse supermarktketen Hema vind je voortaan een vernieuwde beautylijn, die iets in petto heeft voor elk huidtype en focust op het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Het gamma omvat 45 producten - waaronder dag- en nachtcrèmes en maskertjes en elk product is voorzien van een recycleerbare verpakking. Vanaf 2,25 euro.

www.hema.be

Iemand een Pinterest-trouw?

 


Een Pinterest-bord vol trouwideeën? Dan heb je een concreet beeld voor ogen van hoe jullie huwelijk er moet uitzien. Houd dat beeld vast en plan een bezoekje aan de Antwerpse trouwbeurs I Do I Do, waar al je moodboards tot leven komen. Tijdens de volgende editie op 14 april, in het Zuiderpershuis, kan je een workshop ‘corsages maken’ volgen. Van 10 - 17 uur. Kostprijs: 12,50 euro.

www.idoido.be

Eerlijke kleding

 

Plaats aan het vrijmaken in je kleerkast voor nieuwe lente-items? Dan kan je er misschien een beetje reserveren voor de nieuwe, duurzame T-shirts van het Belgische LN Knits. Toch eerder een jeansbroek nodig? Het merk pakt, in samenwerking met het ecologische label uit Antwerpen HNST, twee modellen uit die uit recycleerbaar materiaal zijn gemaakt: een recht en een boyfiend-model. Vanaf 8 april in de winkel. Kostprijs: 59 euro voor een shirt, 279 euro voor een broek.

www.lnknits.com

Me-time bij de kapper

 

Hasselt heeft er een hip adresje bij. Het zogenoemde kapsalon Mod’s hair heeft al jaren een vaste stek, maar kreeg een hedendaagse metamorfose. Daarin krijgen relaxatie en de totaalbeleving alle voorrang om je me-time nog leuker te maken. Je kan er je haar in model laten brengen, maar tegelijk genieten van verschillende wellness-faciliteiten of een boek uit de ingerichte bibliotheek kiezen. Place to be: Sint-Truidersteenweg 130 in Hasselt.

www.modshairhasselt.be

 

NIET TE MISSEN