Ook Kylie Jenner spiekt voor haar outfits bij Naomi Campbell

Celebs

Ook Kylie Jenner spiekt voor haar outfits bij Naomi Campbell

Print

De Amerikaanse realityster en zakenvrouw Kylie Jenner (21) heeft op Instagram een foto van zichzelf in een glinsterende outfit gedeeld. Dat is op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat ze die look klakkeloos kopieerde van topmodel Naomi Campbell (48). Ook haar halfzus Kim Kardashian is trouwens dol op de look van de Britse.

Vorige week lichtte Diet Prada, het Instagramaccount dat copycats in de modebranche viseert, met een reeks foto’s toe dat Kim Kardashian de stijl van Naomi Campbell in de nineties schaamteloos kopieert. De voorbije jaren pikte ze er maar liefst zes keer exact dezelfde Versace-outfit uit als het topmodel.

Ook Kylie Jenner spiekt voor haar outfits bij Naomi Campbell
Foto: Instagram

Nu blijkt dat ook Kylie Jenner er niet mee inzit om af te kijken. Zij pakt op een nieuwe foto uit met een opvallende look, die onder meer bestaat uit een futuristische bril en een bijpassend sjaaltje met kristallen. En waar hebben we die items eerder gezien? Juist ja, bij Naomi Campbell. Het model droeg gelijkaardige accessoires van Rifat Ozbek tijdens zijn modeshow in 1995.

“De Naomi-inspiratie is blijkbaar een familiezaak bij de Kardashians en de Jenners”, schrijven de aandachtige mensen achter Diet Prada. De foto kreeg in amper een dag tijd bijna 85.000 likes.

NIET TE MISSEN