Het is zover: smaakmarkt in De Vleeshalle opent op vrijdag 19 april

Foto: Dirk Vertommen

Het is zover: smaakmarkt in De Vleeshalle opent op vrijdag 19 april

Print
Mechelen -

Veel Mechelaars kijken er met spanning naar uit, maar op vrijdag 19 april is het zover. Dan opent de smaakmarkt in De Vleeshalle pal in hartje Mechelen om 11u de deuren.

In de zomer van 2017 kondigden ondernemers Kevin Goos en Veronique Smulders de opening van een markthal in de Oude Vleeshalle in de Huidevettersstraat aan. Aanvankelijk hadden ze de bedoeling om er begin 2018 al mee te starten, maar door tal van omstandigheden heeft de opening ongeveer een jaar vertraging opgelopen. Onder andere door bezwaren van enkele buren.

Sinds kort is in het monumentale gebouw de inrichting volop bezig. Dertien standhouders openen er een zaak. “Eindelijk is het zover. Het heeft lang genoeg geduurd”, zegt Kevin Goos. In de smaakmarkt kan je terecht voor basisproducten zoals vlees, groenten en brood, maar bijvoorbeeld ook om Vietnamees of Italiaans te eten. Voor een stand op de benedenverdieping en twee kleinere op de eerste verdieping zoeken de uitbaters nog kandidaten. 

De Vleeshalle zal elke dag behalve maandag open zijn vanaf 11u. Tijdens de week blijft de smaakmarkt open tot 20u. Op vrijdag en zaterdag zijn bezoekers welkom tot 22u, op zondag tot 18u.

www.devleeshalle.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio