Antwerps restaurant Black Smoke wordt ‘Game of Thrones’-bar

Print
Antwerpen / Antwerpen 2018 -

Het Antwerpse restaurant Black Smoke aan brouwerij De Koninck in Antwerpen wordt binnenkort omgetoverd tot een pop-up ‘Game of Thrones’-bar. Fans kunnen er het laatste seizoen van de populaire reeks op groot scherm bekijken in een echte ‘Westeros’-setting. Het gaat om een initiatief van Telenet.

Vier woensdagen op rij, van 17 april tot 19 mei, komt een bekende Vlaamse superfan van ‘GoT’ er een speciale showcase geven. Stand-upcomedian William Boeva brengt comedy over de serie met insiders voor de kenners. Humo’s Rock Rally-laureaat Compact Disk Dummies zorgt voor een dansbare cover van de ‘Game of Thrones’-soundtrack. Beauty-goeroe Sabine Peeters reconstrueert de vlechten van ‘The Mother of Dragons’, Cersei Lannister en Sansa Stark. En om af te sluiten komt Matthias Soberon langs. Hij ontwerpt speciaal voor het laatste seizoen drie cocktails geïnspireerd op de personages en plaatsen in ‘Game of Thrones’.

Fans die de avond helemaal compleet willen maken kunnen vooraf genieten van een driegangenmenu, volledig in het thema van de serie. Aansluitend wordt de meest recente aflevering van seizoen acht op groot scherm getoond.

Video: Youtube

Antwerps restaurant Black Smoke wordt ‘Game of Thrones’-bar
Foto: Telenet
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio