Netflix lost eerste trailer van nieuwe natuurdocumentaire met David Attenborough

Print

Netflix heeft dinsdag de allereerste trailer van zijn nieuwste natuurdocumentaire ‘Our Planet’ de wereld ingestuurd. De achtdelige reeks “neemt de kijker mee op een spectaculaire ontdekkingsreis, die de schoonheid en breekbaarheid van onze natuur toont.”

De ambitieuze nieuwe Netflix-documentaire werd in 50 landen opgenomen en bevat “nog nooit eerder vertoonde beelden van dieren in het wild en hun leefgebieden”. In de trailer wordt er gefocust op de grootschalige wereld van de onderwaterreuzen en insecten die proberen te overleven in gigantische bossen.

De 92-jarige Sir David Attenborough, die als verteller de onbetwiste koning van de natuurdocumentaires is geworden, is de Engelstalige stem van de nieuwe serie. Samen met de nieuwe trailer kondigde Netflix woensdag aan dat het ook de hulp van andere indrukwekkende vertellers heeft ingeroepen. Hollywoodsterren Salma Hayek en Penélope Cruz zullen beide hun stem lenen aan de Spaanse versies van het project, met Hayek in Mexico en Latijns-Amerika en Cruz in Spanje.

‘Our Planet’ is wereldwijd te bekijken op Netflix vanaf 5 april.

Nu in het nieuws