Eva Daeleman stelt haar nieuw lief voor: “We bepalen zelf het tempo van ons leven”

Celebs

Eva Daeleman stelt haar nieuw lief voor: “We bepalen zelf het tempo van ons leven”

Print

Het gaat Eva Daeleman weer voor de wind. Ze heeft een nieuw lief - de 30-jarige Stijn-, een blog en een plan voor de toekomst: een Coachinghuis in Oostende. “We bepalen zelf het tempo van ons leven”, zegt Daeleman op haar blog.

Wie de blog Elke dag vakantie van Eva Daeleman al eens leest, kan er niet naast kijken. Het gaat goed tussen de gewezen radiopresentatrice en haar nieuw lief, de 30-jarige freelancer Stijn. Ze zijn een koppel sinds 2017. “Het wonderlijke pad van het leven bracht ons bij elkaar”, staat te lezen op de blog die de twee samen hebben. “Tweemaal enthousiast, reislustig, nieuwsgierig, bewust, levensgenieten, waterrat, veganist, lovers of life en van elkaar.”

De twee woonden eerst in Mechelen, maar besloten in september 2018 te verhuizen naar Oostende. “We beslisten toen dat het leven meer is dan werken, hypotheek afbetalen, weekend vieren, rekeningen betalen en naar de supermarkt over en weer gaan. We bepalen het tempo van ons leven zelf.”

Daeleman verdween in 2015 uit de aandacht toen ze te kampen kreeg met een burn-out. In 2017 keerde ze terug naar de radio, maar eind 2017 stopte ze bij MNM om een ander leven na te streven. In 2019 wacht hun volgende project: een Coachinghuis in Oostende.

 

NIET TE MISSEN