Het leven van een hardwerkende moeder zoals het is in één beeld

Foto: Facebook

Mama

Het leven van een hardwerkende moeder zoals het is in één beeld

Print

De Amerikaanse moeder Jazmyne Futrell heeft vier kinderen en dat brengt leven in de brouwerij. Zo blijkt uit een foto die haar man stiekem nam. Daarop staat ze te koken, terwijl ze haar jongste telg borstvoeding geeft en het huiswerk van zoonlief bekijkt. Voor haar voeten zitten haar twee andere kinderen te spelen. Of: hoe multitasking van een hoog niveau eruitziet.

Jazmyne deelde de foto, die nu het hele internet rondgaat, al midden februari op de Facebookpagina Mixed Mom Brown Babies en omschreef hoe haar dagen eruitzien in het bijschrift. “Aan vrienden zonder kinderen die vragen of ik naar bed ga om 21 uur: ik kan niet gaan slapen voor 23 uur. Aan vrienden met kinderen die vragen of ik naar bed ga om 21 uur: ik val eigenlijk al in slaap om 20.30 uur. Met mijn vier kinderen ben ik te uitgeput om na te denken over een leven nadat de zon ondergaat, en tegelijk te druk bezig om op een degelijk uur onder de wol te kruipen.”

De mama van vier gaat in een interview met Yahoo Lifestyle dieper in op de foto. “Ik zou eigenlijk niet moeten koken terwijl ik mijn baby vasthoud, mijn zoon heeft een paardenstaart omdat ik geen tijd had om zijn haar te vlechten en mijn twee andere kinderen zitten op de grond. Ik wilde dit eerlijke beeld absoluut posten omdat er een tekort aan is op sociale media. Ik heb zelf ervaring met een postnatale depressie en alle andere moeders zagen er fantastisch uit op sociale media. Ik hoop dat échte foto’s laten zien dat moeders die het moeilijk hebben niet alleen vechten.”

Rockster
De mama krijgt veel lof voor haar multitasking. “Je bent een echte rockster” en “Wat een krijger’, staat er onder meer te lezen tussen de reacties. Sommigen maakten zich echter zorgen omdat de mama schijnbaar geen hulp in de buurt heeft. Jazmyne verzekert echter dat haar man een goede vader is die zijn kinderen tijdens het winkelen weleens meeneemt naar een ander gedeelte van de winkel, zodat ze rustig kleding kan passen.

NIET TE MISSEN