© smb

DESSEL - DENDER 0-0

Dessel houdt voor tweede maal op rij de nul maar schiet weinig op met dit resultaat

De match startte niet slecht met een vroege kans voor Ratko Vansimpsen, maar hij stuitte op doelman Gies. Even later was het Lenaerts die na vrijschop van Janssens onbegrijpelijk naast trapte van kortbij. Dender antwoordde met een schot van aanvoerder Hias, gestopt door Kustermans. Voor het overige was er niet echt veel te beleven buiten veel slecht gerichte schoten vanop afstand.

fvh

Nar rust was er weinig beterschap te bespeuren. Wel goede wil langs beide kanten, maar alsnog geen echte grote kansen. Vansimpsen kon even dreigen, maar hij kon net niet bij een voorzet van Smet. Even later werd de ingevallen Vets vastgehouden in het strafschopgebied, maar ref Silverants gaf voordeel nadat Janssens in balbezit kwam.

Dender kwam na rust beter in de match, maar Kustermans stopte met een mooie parade de poging van Rowell. In de slotminuten kwamen Arénate en Cocchierre nog dicht bij de 0-1, maar het bleef al bij al bij een terechte puntendeling. Een gehavend Dessel, dat een handvol spelers moest missen, haalt voor de tweede maal op rij de nul, maar schiet niet veel op in het classement. Volgende week wacht andermaal een belangrijk treffen tegen buur Geel.

Dessel: Kustermans, Smet, Remen, Lenaerts, Vosters, Gerits, Baeten (59’ Vets), Robin, Janssens, Verboven (55’Jaeken), Vansimspen.

Dender: Gies, Nys, Vervoort, Buysens, Hias, Rowell, Cocchiere, Houdret, Arénate, M’Barki, Van Vaerenbergh (78’ Kunda-Medie).

Gele kaarten: (geen)

Scheidsrechter: Sam Silvrants.

MEER OVER KFC Dessel Sport

Meer voetbalnieuws