D-day: zo blikten onze mannen vooruit op dé clash KV Mechelen-Beerschot Wilrijk

Print
Ze kregen er echt niet genoeg van: een debat tussen onze clubwatchers Koen Frans (Beerschot Wilrijk) en Thomas Standaert (KV Mechelen), huisanalist Patrick Goots en columnist-presentator Dave Peters over de beslissende tweede promotiewedstrijd tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk, deze namiddag om 16 uur in Mechelen.

In een skybox van het AFAS-stadion Achter de Kazerne debatteerden onze mannen rond het middaguur – voor uur voor dé clash – onder meer over de opstellingen, complottheorieën, pronostieken, het belang van spelers als Igor De Camargo en Alexander Maes en Denis Prychynenko die geen tweede geel kreeg in de heenmatch.

Maar ook de zware onderwerpen kwamen aan bod: de ongelukkige timing van de mede-eigenaars van Beerschot Wilrijk om nu al nieuwe spelers aan te kondigen, de schaduw van ‘Operatie Propere Handen’ die boven de match hangt en de psychologische gevolgen ervan. Gelukkig waren er genoeg leuke anekdotes om het pittige debat luchtig te houden. (Her)bekijk het debat bovenaan het artikel.

Meer voetbalnieuws