Supporters plannen mars naar Daknam voor slotmatch van Lokeren in 1A

Foto: Photo News

Supporters plannen mars naar Daknam voor slotmatch van Lokeren in 1A

Print
Lokeren -

Zondag (17 maart) speelt Sporting Lokeren zijn laatste competitiematch in 1A. Dat willen de supporters van wit-zwart-geel niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er wordt vanaf 12u30 een heus fandorp voorzien op de Markt van Lokeren. Na 16u00 trekken de supporters in stoet te voet naar het Daknamstadion waar om 18u00 hun team de thuismatch tegen Cercle Brugge afwerkt.

“Er wordt op de Markt van Lokeren een podium voorzien. De start van ons evenement wordt gegeven door kapitein Killian Overmeire, samen met Olivier Deschacht, Davino Verhulst en trainer Glen De Boeck. Acteur Bart Van Avermaet is de gastheer op het podium. Wij hopen zondag ook een pak oud-spelers te mogen verwelkomen”, stelt medeorganisator Lieven Hérie.

“Er volgt nadien een plejade aan dj’s, met onder andere Radio Rommelmarkt en Dirk Stoops. Voor de kinderen zijn twee springkastelen, waaronder het Sporting Lokeren kasteel, opgesteld. De club zelf is ook aanwezig met een merchandisingstand. De supporters kunnen daar tevens de unieke #wijzijnlokeren t-shirts en sweaters kopen. De opbrengst daarvan gaat integraal naar de kosten die het evenement met zich meebrengt. We horen ondertussen van overal dat de laatste thuismatch heel veel volk op de been zal brengen, ook supporters die in de loop van de jaren minder aanwezig waren tonen interesse. Na 16u00 trekken wij in stoet naar het Daknamstadion om er getuige te zijn van de match tegen Cercle Brugge. Wij willen hiermee bewijzen dat er nog een toekomst weggelegd is voor het voetbal in Lokeren”, meldt Lieven Hérie.

Meer voetbalnieuws