Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

‘Kempen aan tafel’ toont culinaire troeven tussen tomaten

Thijs Vervloet van Colette. Rechts: Ivan Menten van Au Comptoir. Foto: bdd, jdw

‘Kempen aan tafel’ toont culinaire troeven tussen tomaten

Chef-koks presenteren eerste culinair evenement in serre Den Berk Délice

Merksplas -

Vier Kempense topchefs lanceren ‘Kempen aan tafel’, een culinair evenement op een aparte locatie. “De Kempen zijn een culinaire blinde vlek en dat is onterecht”, zegt Bart Gils van Signatuur in Hoogstraten. “Dat willen we met dit evenement aantonen. De ­belangstelling is enorm.”

Wout Janssen van Flying Service-Kitchen Staff gooide als eerste het idee in de groep. “Diverse Kempense chefs zijn klant bij mij en ik ben klant van al die koks. We hebben heel wat talent in de ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees