Weg met de iconische paardenstaart: Ariana Grande toont nieuw kapsel

Ariana Grande hier met haar donkerbruine, lange lokken Foto: ISOPIX

Celebs

Weg met de iconische paardenstaart: Ariana Grande toont nieuw kapsel

Print

De Amerikaanse popster Ariana Grande staat naast haar muziek bekend om haar ellenlange, inklikbare paardenstaart. In realiteit heeft ze een kortere coupe. Nu kreeg dat kapsel ook een likje haarverf mee.

De ‘Thank You, Next’-ster had duidelijk even genoeg van haar befaamde staart en loopt nu rond met een korte bob. Grande laat haar stijltang tegenwoordig ook links liggen: de nieuwe coupe krijgt een speelse twist dankzij haar natuurlijke krullen. Om helemaal klaar te zijn voor de lente, koos de zangeres begin deze week voor een nieuwe, lichtbruine kleur.

De ster pronkte begin deze week met haar nieuwe look op Instagram. Ze vroeg in een videoboodschap met Snapchat-filter en haar extensions in de hand of fans de nieuwe stijl mooi vonden, maar verwijderde het filmpje kort daarna. Een volger kon het wel delen en nu circuleren de beelden op het internet. “Dat ziet er fantastisch uit”, komt vaak terug in de reacties.

Grande heeft de voorbije jaren een paar keer met haar haarkleur geëxperimenteerd, zo had ze onder meer een lavendelkleurige en platinablonde coupe. Die laatste tint heeft haar lokken naar eigen zeggen kapotgemaakt, wat de meer natuurlijke schakering kan verklaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I..... DO NOT KNOW A CUTER PERSON

A post shared by yourarisource (@yourarisource) on

NIET TE MISSEN