Beauty

TREND. Versier je kapsel eens met een grote haarband

Print

Foto: Catwalk Pictures

Een eenvoudig kapsel met een grote haarband. Zo hoort het deze zomer. Heel wat internationale modehuizen kozen voor dit handige accessoire met een klassiek, minimalistisch of feestelijk karakter. De trend wordt ook gesmaakt door influencers en zelfs royals. Kate Middleton is alvast een grote fan.

Van Prada tot Dior. Flink wat grote modehuizen zorgden voor een revival van de haarband. Net als de haarspeldjes en de scrunchies is dit het zoveelste accessoire op rij dat opnieuw van onder het stof gehaald wordt. Geen enkele stijl ontbreekt daarbij. Bij Saint Laurent en Christian Dior blijft de haarband zijn minimalische vorm behouden, bij Simone Rocha, Dolce & Gabbana en Prada mag het dan weer iets meer zijn.

(Foto's: Catwalk Pictures/ Saint Laurent, Christian Dior, Simone Rocha, Dolce & Gabbana en Prada)

De trend wordt ondertussen massaal opgepikt door influencers op sociale media, celebrities en zelfs royals. Zo verscheen Hailey Baldwin al op de rode loper met een haarband met bloemen en droeg Kate Middleton tijdens de konklijke kerstmisdienst een eenvoudig, fluwelen exemplaar.

(Foto's: Photo News en Instagram/ annarvitiello)

Shopping? Zachtroze haarband met knoop - € 5,99 - H&M, witte haarband met steentjes - € 154 - Lele Sadoughi, rode, hoge haarband - € 88 - Bluetiful, haarband met strik - € 7,99 - H&M, haarband met steentjes - € 9 - Forever 21 en haarband met knoop en polkadots - € 7,99 - Mango

NIET TE MISSEN