Koppel neemt brasserie De Kolvenier over

Steve Van den Eynde en Dorien Van De Sande. Foto: Chris Van Rompaey

Koppel neemt brasserie De Kolvenier over

Print
Lier -

Steve Van den Eynde (34) en Dorien Van De Sande (30) zijn sinds maandag de nieuwe uitbaters van brasserie De Kolvenier in de Kolveniersvest in Lier. Alhoewel ze beiden veel ervaring hebben in de horeca, is het hun eerste eigen zaak.

“Ik ben kok van opleiding en deed ervaring op in binnen- en buitenland. Van jongs af ben ik in de horeca actief, vooral in Antwerpen, maar ook in Lier en Mechelen”, zegt Steve Van den Eynde.

Ook Dorien Van De Sande weet waarover ze spreekt. “Naast mijn hoofdberoep in Duffel, werkte ik de voorbije twee jaar in brasserie Het Anker in Mechelen. Ietwat onverwachts kregen Steve en ik nu de mogelijkheid om De Kolvenier over te nemen. Die kans hebben we met beide handen gegrepen. Omdat er geen grote werken nodig waren, konden we na de overname de brasserie meteen openen.”

“De menukaart gaan we op korte termijn sowieso uitbreiden, maar voorlopig doen we nog even verder met de huidige kaart met onder meer salades, broodjes, pasta, croques, snacks, vlees- en visgerechten en allerlei desserts. Een voltreffer is bijvoorbeeld de dubbele pannenkoek met koffie of thee voor slechts 5 euro”, zegt Steve.

“Nieuw is het dagmenu met soep, hoofdgerecht en koffie of thee voor 15 euro. Weldra starten we ook, één zaterdag per maand, met een avond à volonté”, geeft Steve Van den Eynde nog mee.

03.489.31.47, www.facebook.com/kolvenier

Tips om te Doen!