Je zult de dubbelganger van Rihanna maar zijn

Foto: Isopix

Celebs

Je zult de dubbelganger van Rihanna maar zijn

Print

De Franse Yna Sertalf (23) is het gewoon dat mensen haar om een foto komen smeken of haar vragen wanneer haar volgende album nu zal uitkomen. Ze lijkt immers als twee druppels water als Rihanna, en dat is niet altijd even fijn zegt ze zelf.

Nu Rihanna zich voorlopig vooral smijt op haar Fenty-label, komt er van liedjes uitbrengen maar weinig meer in huis. Veel van haar fans blijven dan ook smeken om een nieuw album. Iets waar Yna Sertalf vaker mee wordt geconfronteerd dan haar lief is. Op sociale media en in het echte leven denken mensen vaak dat zij Rihanna is en krijgt ze de vraag voorgeschoteld waar die nieuwe cd nu blijft.

Dat de twee als dubbelgangers kunnen doorgaan, heeft daar natuurlijk alles mee te maken. “Mensen vergelijken me al met Rihanna sinds ik vijftien ben. De eerste die er ooit een opmerking over maakte was mijn oom, dat gebeurde toen ik mijn haar in een bob had geknipt”, vertelt ze in een interview met Buzzfeed.

Niet altijd makkelijk

De dubbelganger zijn van een superster blijkt niet altijd een pretje te zijn. “Soms raak ik zo wel makkelijker binnen in een club, maar in mijn privéleven ligt het wat moeilijker. Ik weet nooit of iemand tegen me praat omdat ik op Rihanna lijk of omdat ze mijn persoonlijkheid leuk vinden.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?????? ??e?????????? (@ynasertalf) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair by @kitoko_ladies ?

Een bericht gedeeld door ?????? ??e?????????? (@ynasertalf) op

 

 

NIET TE MISSEN