camera closecorrect down eyefacebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Meghan Markle, hier samen met Amy Pickerill.  ISOPIX

Meghan Markle ziet alweer iemand van haar personeel vertrekken

Meghan Markle en prins Harry zien opnieuw een lid van hun staf vertrekken. Dit keer gaat het om Amy Pickerill (33), de persoonlijke assistente van de hertogin. Er zou geen sprake zijn van ruzie tussen de twee.

Als alles volgens planning verloopt, zal Meghan Markle in april bevallen van haar eerste kindje. Die blijde gebeurtenis zal voor de hertogin echter gepaard gaan met het verlies van haar persoonlijke assistente Amy Pickerill met wie ze naar verluidt heel close is. Pickerill, die ook in de running was om haar privésecretaresse te worden, verhuist naar het buitenland.

Het is al het vierde personeelslid in vijf maanden tijd dat de paleisdeuren achter zich dichttrekt. Volgens de geruchten zou niet elk afscheid even vlekkeloos verlopen zijn. Maar dat is bij Pickerill niet het geval. “Amy en Meghan zullen contact blijven houden, ze zijn echt goede vriendinnen”, zegt een bron binnen het hof.

Sterkhouder

Amy ging in 2016 aan de slag bij Meghan en Harry als onderdeel van hun communicatieteam, maar groeide uit tot een van de sterkhouders binnen hun staf. De verhuizing van het echtpaar naar Frogmore Cottage in Windsor goed afronden, wordt haar laatste grote taak.

.

Meest gelezen GVA+