Justin Bieber praat voor het eerst over zijn psychische problemen

Foto: ISOPIX

Celebs

Justin Bieber praat voor het eerst over zijn psychische problemen

Print

Het gaat niet goed met Justin Bieber (25). Vorige week pakte het Amerikaanse tijdschrift US Weekly uit met het nieuws dat hij depressief zou zijn. Dat bevestigt de popster nu zelf via een boodschap op Instagram.

Hopen geld, een nieuwe kledinglijn en nog maar enkele maanden getrouwd met Hailey Baldwin. Je zou denken dat het Justin Bieber voor de wind gaat, maar die blijkt momenteel vooral flink tegen te zitten. De Canadees zit helemaal niet goed in zijn vel en US Weekly pakte zelfs uit met het nieuws dat hij in een depressie zou zitten.

“Justin heeft het zwaar: hij gaat door een moeilijke periode, maar zijn vrouw biedt hem veel steun. Hij zal haar niet verlaten en zij hem ook niet: ze is zijn rots in de branding”, klonk het bij monde van een anonieme bron.

“Voel me super raar”

Dat nieuws bevestigt hij nu ook op Instagram. “Ik wou jullie toch wat op de hoogte brengen van wat ik allemaal doormaak. Ik worstel de laatste tijd nogal. Ik voel me helemaal niet meer verbonden en super raar. Het komt altijd wel weer goed met mij dus ik maak me geen zorgen, maar ik wou jullie gewoon vragen om voor me te bidden.”

 

NIET TE MISSEN