Taxichauffeur kan nederlaag van PSG tegen Manchester United niet verkroppen en steekt Engelse fan neer

Foto: AFP

Taxichauffeur kan nederlaag van PSG tegen Manchester United niet verkroppen en steekt Engelse fan neer

Print

Een taxichauffeur heeft woensdag, na het duel in de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Manchester United, in Parijs een Engelse fan neergestoken. Dat schreef Sky Sports en is bevestigd door persbureau AFP. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.

Het sterrenensemble uit Parijs beleefde woensdag andermaal een pijnlijke Europese avond. PSG ging thuis in de return van de achtste finales met 1-3 ten onder tegen Manchester United, na een riante 0-2 voorsprong uit de heenwedstrijd. Het Europese seizoen van PSG kwam zo bruusk ten eind, wat voor de nodige frustratie zorgde.

Een taxichauffeur, die enkele Engelse fans naar het centrum van Parijs bracht, kon de overwinningsgezangen van zijn passagiers niet langer verdragen en zette zijn wagen aan de kant. Hij liet zijn klanten uitstappen en bedreigde hen. Een man van 44 kreeg in een schermutseling een messteek in de borst, maar verkeert niet in levensgevaar.

“Wij zijn in shock om te vernemen dat een van onze fans bij een voornaam incident in Parijs betrokken was”, liet United in een mededeling weten. “Iedereen bij de club wenst hem het beste bij zijn herstel.”

Meer sportnieuws