“Belgische autocoureur Jérôme d’Ambrosio slaat Oostenrijkse hertogin/model definitief aan de haak”

Foto: rr

Celebs

“Belgische autocoureur Jérôme d’Ambrosio slaat Oostenrijkse hertogin/model definitief aan de haak”

Print

Als we het Britse Royal Central mogen geloven, is het binnenkort feest ten huize van Jérôme d’Ambrosio. De Belgische Formule E-rijder zou namelijk in het huwelijksbootje stappen met de Oostenrijkse Eleonore von Habsburg.

Het 25-jarige model werd geboren in Salzburg en is de dochter van Karl von Habsburg, hoofd van het Huis van Habsburg-Lorraine. Haar familie was ooit een van de machtigste van heel Europa en ze wordt tot op vandaag gezien als een aartshertogin.

Von Habsburg, die samenwerkt met onder andere Dolce & Gabbana, en d’Ambrosio zijn al sinds 2017 een koppel en spenderen veel tijd samen. Zo blijkt toch uit hun Instagram-pagina’s.

Het koppel zit momenteel in Hong Kong, waar d’Ambrosio op 10 maart de vijfde Grote Prijs van het Formule E-seizoen afwerkt voor zijn team Mahindra Racing. Onze landgenoot gaat momenteel aan kop in het kampioenschap met 53 punten en een zege in Marokko.

Het huwelijk werd nog niet bevestigd door de officiële kanalen in Oostenrijk. De moeder van de bruid, Francesca von Habsburg, wees wel in de juiste richting. “Met twee van mijn beste vrienden de verloving van Eleonore en Jérôme vieren”, klonk het.

Dit bericht bekijken op Instagram

Monte-Carlo Gala for the global Ocean @fondationprincealbert2

Een bericht gedeeld door Eleonore (@eleonorehabsburg) op

NIET TE MISSEN