SHOPPING. Deze nieuwigheden in de parfumerie maken je al klaar voor de lente

Op de meteorologische lente is het nog even wachten, maar in de beautyschappen barst het seizoen al los. Een overzicht van de nieuwe make-up en verzorgingsproducten voor gelaat, lichaam en haar die je aan je winkelmandje of verlanglijstje kan toevoegen.<

vwh

Make-up

Bij de lente hoort lentefrisse make-up, denk aan neutrale lippenstiften met een roze ondertoon of net knalkleuren. Wimpers on fleek en een subtiele, gezonde blos erbij? Het komt helemaal in orde met de nieuwe lichting schmink die de cosmeticamerken lanceren.

Verzorging

De basis voor een natuurlijke look begint bij een goede, dagelijkse verzorging. Van een driedelig programma tot een maskertje dat je gezicht meer zuurstof geeft en belooft om je te doen stralen: zowel de professionele merken als de supermarkten hebben interessante nieuwigheden in petto.

Haar

Lentecoupe check? Dan wil je ze natuurlijk lang mooi houden. Hip dit jaar zijn de ontgelende gamma’s voor blondines en diepreinigende maskers voor glanzende lokken. Of wat dacht je van een vleugje parfum in je haar of een borstel die tegelijk een stijltang is?

NIET TE MISSEN