Toefje okselhaar bij Nederlandse zangeres Famke Louise veroorzaakt ophef

Foto: Isopix

Beauty

Toefje okselhaar bij Nederlandse zangeres Famke Louise veroorzaakt ophef

Print
De Nederlandse zangeres Famke Louise (20) staat op de cover van ‘Linda.' en wel met een toefje haar onder de oksels. Het leidt bij onze Noorderburen tot heel wat controverse. Onder meer de reacties op Instagram liepen al snel uit de hand. Zij trekt er zich niets van aan. "Het is gewoon haar."

Vrouwen met haar onder de oksels of op de benen, aan de reacties op sociale media te zien is er nog een lange weg te gaan om dat taboe te doorbreken. Famke Louise wil er alvast haar steentje aan bijdragen door op de cover van 'Linda.' te poseren met okselhaar.

“Een beetje ophef kan toch geen kwaad”, zegt ze in het interview zelf. “Maar ik doe het vooral omdat ik vind dat een vrouw mag doen wat ze zelf wil. Als ik me even niet wil scheren, doe ik dat niet. Waarom mag een man wel okselhaar hebben, en is het bij een vrouw vies? Het is gewoon háár – niet meer dan dat.”

Gemene reacties

Ook op Instagram kan ze er goed mee lachen. "Binnenkort ook cornrows (ingevlochten haar, nvdr.) onder mijn oksels", klinkt het daar. Maar heel wat van haar meer dan 800.000 volgers lijken het stukken minder grappig te vinden en reageren ronduit gemeen op de foto. "Zo smerig", klinkt het onder meer. Of nog: "Een aap heeft zelfs minder okselhaar."

Famke Louise scoorde al hits met 'Op me monnie' en 'Alleen door jou' dat ze samen met haar vriendje en rapper Ronnie Flex uitbracht. Ze deed ook mee aan de Nederlandse versie van 'Expeditie Robinson'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Binnenkort ook cornrows onder m’n oksels ??? - MORGEN IN DE WINKELS @linda_meiden

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

 

NIET TE MISSEN