“Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn te snel getrouwd”

Foto: *

Celebs

“Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn te snel getrouwd”

Print

Volgens William 'Billy' Baldwin (56), de oom van Hailey Baldwin (22), is het blonde topmodel veel te snel in het huwelijksbootje gestapt met popzanger Justin Bieber (25). Dat zegt hij in een interview met het Amerikaanse entertainmentblad Us Weekly.

In september vorig jaar trouwde Justin Bieber met Hailey Baldwin. De twee, die in 2015 al eens een koppel vormden, waren op dat moment slechts enkele weken weer samen. “Te snel”, zegt haar nonkel William ‘Billy’ Baldwin, een van de vier acterende Baldwin-broers, nu in een interview.

“Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn te snel getrouwd”
William Baldwin Foto: ISOPIX

Ondanks het feit dat hij vindt dat hun romance wel heel snel is geëvolueerd, respecteert hij hun keuze. “Ze hebben de stap gezet omdat ze allebei erg toegewijd zijn aan hun geloof”, klinkt het. Nonkel Baldwin gaf de tortelduifjes naar eigen zeggen nog een wijze raad mee. “Ik hoop dat jullie niet meteen drie of vier kinderen maken”, zou hij hen hebben gezegd.

“Ik hoop dat ze de in de jaren die volgen met z’n tweetjes blijven. Dan kunnen ze nog wild tekeergaan, reizen en kortom gewoon veel plezier maken samen.”

NIET TE MISSEN