© vtm

© vtm

1 / 2

Lynn Wesenbeek duikt op in serie waarin dochter meedoet

Terwijl haar dochter Lauren Versnick (25) vanavond een schot lost in Studio Tarara, duikt ook haar moeder Lynn Wesenbeek (56) op in de aflevering. “De fictie overtreft in deze reeks de realiteit”, benadrukt Wesenbeek.

tdl

Lynn Wesenbeek was niet op de hoogte van haar “gastoptreden” in Studio Tarara, de reeks waarin haar dochter Lauren Versnick een rol speelt. Wanneer we Wesenbeek een beeld uit de aflevering bezorgen, herkent ze zichzelf als presentatrice van een Miss België-verkiezing, ergens rond 1993. “Ik heb die verkiezing van 1993 tot 2000 gepresenteerd. Je ziet mij presenteren naast Eddy de Wilde, mijn collega bij RTL. Ik begrijp wel dat ze die beelden gebruiken, de reeks zit vol knipogen naar die tijd.” Volgens bedenker en regisseur Tim Van Aelst moeten de beelden van de missverkiezing een vrijpartij in de reeks kleur geven. Een vrijpartij tussen Patrick (Geert Van Rampelberg) en Sandra (Ruth Beeckmans).

“Raar om dochter in zo’n rol te zien’

De fictiereeks Studio Tarara overstijgt volgens Lynn Wesenbeek de realiteit, ook als het gaat om de ongewenste intimiteiten die als een rode draad door de reeks lopen en waarvan het personage van haar dochter Lauren het slachtoffer is: “Voor sommige kijkers is het misschien wat verwarrend omdat de reeks een beetje met fictie en realiteit speelt, maar ik heb die dingen zelf nooit meegemaakt. Ik stel vast dat de meningen verdeeld zijn over de reeks, maar ik vind het heel knap gemaakt. Je kunt er volgens mij perfect mee naar het buitenland. Wat mijn dochter betreft: het is als ouder vreemd om haar in zo’n rol te zien (Lauren Versnick speelt een kleedster die het slachtoffer is van seksuele agressie door het personage van Peter Van den Begin, red.), maar Lauren is heel goed opgevangen door de andere acteurs en de makers. Dat was een groot cadeau”.

Studio Tarara, om 20.35u op VTM

Nu in het nieuws