Paleis ontkent dat Meghan en Harry hun kindje genderfluïde zullen opvoeden

Foto: Isopix

Celebs

Paleis ontkent dat Meghan en Harry hun kindje genderfluïde zullen opvoeden

Print
Vorige week dook in Vanity Fair het gerucht op dat Meghan Markle en prins Harry hun kindje genderfluïde zouden opvoeden. Maar daar blijkt niets van aan te zijn, heeft het Britse koninklijke hof nu laten weten.

“Meghan Markle en prins Harry willen hun kind genderfluïde opvoeden.” Dat schreef Vanity Fair, nadat ze met een van haar beste vrienden hadden gesproken. De Britse royals zouden geen enkel stereotype willen gebruiken in de opvoeding van hun toekomstige baby. Volgens de entertainmentsite zou hun kind noch een jongen, noch een meisje worden genoemd. Enkele dagen later blijkt echter dat daar niets van aan is.

Kensington Palace heeft dat zelfs met klem ontkend. "Dat bericht is compleet vals", klonk het bij monde van een woordvoerder. Naar verluidt zullen de kinderen van Meghan en Harry traditioneel worden opgevoed zoals die van William en Kate, maar wel met meer ruimte voor zelfontplooing.

Het is eerder uitzonderlijk dat het koninklijk paleis op een gerucht of roddel reageert. Enkel toen de berichtgeving over een mogelijke vete tussen Kate Middleton en Meghan uit de hand dreigde te lopen, werd eerder ingegrepen. 

Meisje?

Ondertussen zouden er op Instagram foto's circuleren van de babyshower die Meghan heeft gegeven in New York. Daaruit zou blijken dat zij en Harry een meisje verwachten. 

NIET TE MISSEN