Kim en Kourtney Kardashian bijna onherkenbaar na gezichtsmasker

Foto: AFP

Beauty

Kim en Kourtney Kardashian bijna onherkenbaar na gezichtsmasker

Print

Realitysterren Kim en Kourtney Kardashian zien er na het proberen van een gezichtsmaskertje van het Zuid-Koreaanse Hanacure eventjes helemaal anders uit. De zusjes, bekend van de reeks ‘Keeping up with the Kardashians’ konden hun gezicht amper nog bewegen.

“Kim overtuigde mij om dit maskertje te proberen en ik voel me mooi”, schreef Kourney Kardashian plagerig bij een foto op Instagram. Daarop is te zien hoe de twee zusjes een gezichtsmasker van Hanacure, een Zuid-Koreaans cosmeticamerk, uitproberen dat hun hele gezicht strak trekt. Ook hun jongere (half)zusje Kendall Jenner kwam niet meer bij toen ze de foto zag: “Ik kan niet meer ademen”, schreef ze onder het kiekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim convinced me to use this face mask and I feel stunning.

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Het masker van Hanacure is geïnspireerd op de Aziatische lotusbloem en transformeert het gezicht in minder dan dertig minuten. “In de Oosterse cultuur staat de lotusbloem voor de wedergeboorte”, staat te lezen op de website van het cosmeticamerk. “Ook is de bloem zelfreinigend: de wortels groeien in een moerasachtige bodem maar de bladeren zien er nooit modderig uit. Met die visie in ons achterhoofd hebben we een verzorgingslijn ontwikkeld.

Wil je zelf aan de slag? Voor 29 dollar (omgerekend zo’n 25 euro) haal je het starterspakket in huis. Voor de hele kit ben je al snel 96 euro kwijt exclusief verzendkosten. De producten vind je hier.

NIET TE MISSEN