© smb

Dessel Sport-Deinze: 0-1

Dessel Sport voor de tweede maal op rij niet beloond

Dessel Sport leed voor de derde maal op rij een nederlaag en dat zorgde na afloop voor tandengeknars want de Kempenaren raken maar niet weg uit de degradatiezone. Deinze pakt een zes op zes en blijft bovenaan meedraaien.

Francis Van Hoof

Een voor rust afwachtend Dessel kreeg bij de eerste bezoekende kans al een nieuwe opdoffer te verwerken toen een vrijstaande Challouk een voorzet van De Smul simpel kon inlopen. Alweer een goedkoop doelpunt in een voor de rest kansarme eerste helft.

Na rust kwam de thuisploeg beter uit de kleedmaker en was er terecht Dessels protest toen De Greef de bal met de hand beroerde na een voorzet van Gerits maar ref Verslycken ging er niet op in. Het was een kantelmoment in de wedstrijd. Dessel probeerde de bakens nog te verzetten, maar Vansimpsen knalde over en Jutten stuitte op doelman Vandenberghe. Aan de overzijde was er een poging van Lallemand, op de lijn gered door Remen en was later redde Kustermans een poging van Postellec. Zo bleef het bij een zuinige bezoekende zege. Dessel werd voor de tweede maal op rij niet beloond zodat het knokken blijft tegen de degradatie. (fvh)

Scheidsrechter: Yves Verslycken

Doelpunt: 24’ Challouk 0-1

Gele kaarten: Gerits, Le Postellec, Baeten.

Dessel: Kustermans, Smet, Lenaerts, Haagen, Jaeken (46’ Remen) , Robin, Tilburgs, Gerits, Janssens, Baeten, Jutten

Deinze: Vandenberghe, Boone, De Greef, Libbrecht, Le Posstollec, Schils (70’ Van Walle), De Smul (70’ Brulmans), Lallemand, Vinck, Mezine, Challouk

MEER OVER KFC Dessel Sport

Meer voetbalnieuws