Vluchtende bestuurder botst met politie

Foto: BELGA

Vluchtende bestuurder botst met politie

Print
Deurne -

Een bestuurder is in de nacht van vrijdag op zaterdag gebotst met een politievoertuig nadat hij wilde ontsnappen aan de agenten.

In de nacht van vrijdag op zaterdag deed de politie nazicht naar aanleiding van een ongeval met stoffelijke schade aan de Dascottelei waarbij verschillende voertuigen beschadigd raakten. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte, was gevlucht.

Een van de aangestuurde patrouilles merkte de bewuste wagen op in de Thibautstraat en ging er achteraan. In een poging om aan de politie te ontkomen, draaide de bestuurder vlak voor een ander aankomend politievoertuig af. Een aanrijding kon niet vermeden worden.

De bestuurder van de vluchtende wagen legde een positieve ademtest af. In de vluchtende wagen zaten nog drie andere personen waarvan er twee overgebracht werden naar het ziekenhuis voor verzorging.

Ook de twee inzittenden van het politievoertuig raakten lichtgewond. De bestuurder die op de vlucht ging, werd gearresteerd. De twee betrokken voertuigen waren niet meer rijvaardig.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio