Eerste activiteit voor Borsbeekse Fietsersbond op komst

Print
Borsbeek -

Drie maanden geleden vond de startvergadering plaats van de Fietsersbond afdeling Borsbeek. Drie maanden later kan initiatiefneemster Helke Baeyens trots melden dat de vereniging gestart is met een eigen werking.

“We hebben ondertussen een kerngroep van zeven geëngageerde leden. Op dit ogenblik proberen we een rechtstreekse lijn met de gemeente te installeren. Onze eerste activiteit, om ons aan het grote publiek kenbaar te maken, wordt de nationale applausdag voor de fietsers”, meldt Helke Baeyens.

Deze jaarlijkse themadag zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 21 maart. De deelnemende leden van de Borsbeekse Fietsersbond zullen zich die ochtend in de De Robianostraat opstellen ter hoogte van het gemeentehuis, om de fietsers aan te moedigen. Naast het vieren van de eerste lentedag wil de vereniging, samen met vele andere afdelingen, de fietsers feliciteren en bedanken.

Tijdens het afgelopen jaarfeest van de Fietsersbond Azura, de overkoepelende werking in de Antwerpse zuidrand, werd de nieuwkomer uit Borsbeek al verwelkomd als nieuwe afdeling.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio