Naakte man serveert hapjes op Eén

Foto: Eén

Naakte man serveert hapjes op Eén

Print

Helemaal naakt kon je hem niet noemen, maar het valt te betwijfelen of veel kijkers zijn blijven hangen bij zijn koksmuts. Feit is dat deze avond aan het einde van Van algemeen nut op Eén een blote man hapjes kwam serveren in de studio.

Steven Van Herreweghe had vanavond in Van algemeen nut onder anderen Rita Van Neygen te gast, die destijds samen met Emiel Goelen het consumentenprogramma Op de koop toe presenteerde. Daarin was toen behoorlijk wat gratuit naakt te zien, om de strijd te kunnen aangaan met het toen nog jonge VTM. Omdat ze daar volgens Van Herreweghe zó goed in zijn geslaagd, deed hij Van Neygen een kunstwerk cadeau. En hapjes, die op de tonen van een fanfare werden geserveerd door een blote man.

Wie die man is die in volle glorie op Eén mocht figureren, geven ze bij de openbare omroep liever niet mee. Wel zeggen ze dat het niet de spreekwoordelijke ‘Jos van de productie’ is, die het kortste strootje trok. “Het gaat om een figurant die we via de geijkte kanalen hebben gevonden. Iemand die op voorhand wist wat de opdracht inhield en daar helemaal voor te vinden was”, klinkt het.

Naakte man serveert hapjes op Eén
Foto: Eén
Nu in het nieuws