KV Mechelen verkoopt tickets vanaf 19 maart

Foto: BELGA

KV Mechelen verkoopt tickets vanaf 19 maart

Print

De ticketverkoop voor de bekerfinale start voor supporters van KV Mechelen op 19 maart. Trouwe supporters zijn zeker van hun plekje op de Heizel.

KV Mechelen plaatste zich voor het eerst in tien jaar tijd voor de finale van de Croky Cup. Op 1 mei neemt Malinwa het in het Koning Boudewijnstadion op tegen AA Gent. De vraag naar tickets voor de finale overstijgt ruimschoots het aanbod en de club komt nu met extra informatie over de ticketverkoop.

“In totaal hebben we zo’n 21.000 tickets ter beschikking”, klinkt het bij de club. “2.000 kaartjes met dinerformule zijn voorbehouden voor businesspartners. De 19.000 overige tickets zijn voor onze trouwe supporters. Abonnees en mensen met een Member 25-lidmaatschap zijn zeker van hun plaatsje op de Heizel. Wie zich engageert voor de aankoop van een abonnement voor volgend seizoen, kan ook genieten van de voorbehouden verkoop. Verder zullen ook de medewerkers en leden van onder andere de Harmonie, Malinwa Kids Club, busclubs, G-team, vrouwenploegen en jeugdspelers dan een toegangskaartje kunnen aankopen. Zij kunnen voor meer informatie terecht bij hun verantwoordelijken.”

Belangrijk: elke supporter kan slechts één ticket kopen. Het is dus niet zo dat wanneer je abonnee én Member 25 bent, je 2 tickets kan kopen. Die zijn niet cumuleerbaar.

De voorbehouden verkoop start op 19 maart en loopt tot 1 april. De tickets die daarna nog over zijn, zullen aangeboden worden in een losse verkoop die start op 7 april. “Door de verkoop op deze manier aan te pakken zijn we ervan overtuigd dat we zorgen voor een evenwichtige verdeling van de beschikbare kaartjes”, aldus KV Mechelen.

Meer voetbalnieuws