Celebs

Meghan Markle komt aan in New York voor intiem feestje: hopen bloemen, straten gebarricadeerd en politiebewaking

Print

De hertogin van Sussex werd meteen naar een wachtende auto begeleid toen ze aankwam in New York Video: Reuters

De hertogin van Sussex is naar haar thuisland afgezakt om in intieme kring de nakende geboorte van haar kindje te vieren tijdens een ‘baby shower’. Meghan kwam dinsdag aan in New York waar ze “zal rusten, shoppen en goed eten” in het gezelschap van haar “trouwste en beste vrienden”. Talloze ruikers bloemen werden afgeleverd bij het luxueuze The Mark Hotel, waar je makkelijk 5.000 dollar (4.400 euro) betaalt voor een nachtje. Er werden ook barricades bezorgd om de straten af te zetten en de politie is ook aanwezig in het hotel.

Meghan Markle zal naar verluidt een vijftal dagen in de Big Apple doorbrengen. Het tripje naar New York - haar eerste bezoek aan de wereldberoemde stad sinds haar huwelijk met prins Harry - zou enkele maanden geleden al minutieus zijn gepland. “Het reisje is de perfecte gelegenheid om bij te kletsen met haar vrienden in een stad die ze liefheeft”, zei een bron dicht bij de hertogin tegen de Britse krant The Mirror.

Het vijfsterren the Mark Hotel in New York wordt volgens geruchten het stekje van de echtgenote van prins Harry tijdens haar verblijf in New York. Een kamer voor een nachtje huren mag dan al peperduur zijn, het hotel heeft nog een blikvanger: een adembenemend penthouse. Dat flatje wordt omschreven als een ‘kasteel in de lucht’ maar er hangt ook een prijskaartje aan vast: 75.000 dollar (66.000 euro) voor een nacht onder de New Yorkse sterren.

 

bekijk ook

Britse pers raakt niet uitgeschreven over de knieën van Meghan Markle. Zie jij waarom?

 

Krijgen Meghan en prins Harry een meisje dat Diana zal heten? Bookmakers zijn er alvast van overtuigd

Prins Harry en Meghan Markle hand in hand op de rode loper

NIET TE MISSEN