Twee meisjes gewond bij steekpartij in Mol: vrouw (19) geeft feiten toe

Print
Mol / Oud-Turnhout -

De onderzoeksrechter in Turnhout heeft dinsdag een 19-jarige vrouw uit Oud-Turnhout onder elektronisch toezicht geplaatst voor moordpoging. Ze werd maandagavond opgepakt na een steekpartij op het Statieplein in Mol. Er zijn intussen ook beelden van het incident opgedoken. Let op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

De politie werd maandagavond rond 17.45 uur opgeroepen voor een zware vechtpartij aan het station van Mol tussen verschillende minderjarige meisjes en meerderjarige vrouwen. Meerdere getuigen hebben het incident gezien en de feiten zijn ook gefilmd door bewakingscamera’s van het station.

Een zestienjarig meisje uit Mol liep ernstige steek- en snijverwondingen op het in aangezicht, de buik en de arm. De hulpdiensten brachten haar over naar het ziekenhuis. Ook een meisje van 17 raakte gewond.

Tijdens de vaststellingen van de politie meldde de 19-jarige vrouw uit Oud-Turnhout zich aan. De politie arresteerde enkele uren later ook nog een 19-jarige vrouw uit Balen, maar zij mocht na verhoor beschikken.

De vrouw uit Oud-Turnhout heeft de feiten toegegeven. De aanleiding ligt bij een mogelijke aanslepende ruzie tussen twee groepen.

Beelden: RTV

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio