Gluren bij BV's: Natalia deelt intieme fotoreeks met vriend, Regi een schattig filmpje met zijn dochter

Foto: *

Celebs

Gluren bij BV's: Natalia deelt intieme fotoreeks met vriend, Regi een schattig filmpje met zijn dochter

Print
Natalia die een blik gunt in haar privéleven, een mijmerende Kevin Janssens en genieten in de zon: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Radio- en televisiepresentator Thomas Vanderveken herdacht deze week zijn vader, van wie hij vijftien jaar geleden afscheid moest nemen. "Er is geen dag dat ik niet aan hem denk. Wat een man. Wat ben ik gezegend geweest, hem zo lang gekend te hebben. En wat mis ik hem", schrijf hij een zwart-witfoto van zijn papa.


Zangeres en 'The Voice'-jurylid Natalia is dolgelukkig met haar vriend Frederik, met wie ze al vier maanden een koppel vormt. Ze drukt haar geluk uit met een intieme fotoreeks en een verliefd bijschrift. "De laatste vier maanden waren levensveranderend voor ons beiden. Ik hou van de manier waarop we het leven zien en alles wat het te bieden heeft. Ik hou ervan om te zien wie we vandaag zijn en kan niet wachten om te zien wie we morgen zullen zijn", staat erbij te lezen.

 

Hoewel de zon van de partij is in België, blikt acteur Kevin Janssens graag terug op een recente vakantie op Guadeloupe."Beste tijd ooit", schrijft hij erbij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘I keep dancing on my own’?? #besttimeever #guadeloupe

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on

 

Presentator Adriaan Van den Hoof herdenkt de legendarische The Scabs-gitarist Willy Willy met een cartoon. Hij  vertelt dagelijks over hem in zijn voorstelling 'Ja, maar eerst een diploma'. "Het ga je goed", wenst hij de man toe.


Ook televisiepersoonlijkheid en ex K3'tje Karen Damen herdenkt de muzikant. "Rest in peace", schrijft ze bij een foto van het radioscherm van Studio Brussel op het moment dat grootste hit van de band 'Hard Times' werd gespeeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#RIP #willywilly #thescabs Nostalgie... ??

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on


Valentijn of niet: presentatrice Evy Gruyaert blijft naar eigen zeggen altijd in een lovely mood. En als de zon dan nog eens schijnt, gaat dat des te makkelijker...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook op de dag na Valentijn blijf’k in a love-ly mood;-) ??????#meisjevan40 #goodvibes #kisses??

A post shared by Evy Gruyaert (official) (@evy_gruyaert) on

 

Wie nog met volle teugen van de eerste zonnestralen geniet is presentator James Cooke, die begin deze week zijn eigen verzorgingslijn 'Smoet' lanceerde. "Meer van dat", vraagt hij onder een foto van zichzelf en zijn hond met vrolijke snoet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????? Quality-time in tzonneke... Meer van dat aub ! #sharpei

A post shared by James Cooke (@jamescooke1984) on

 

Actrice Leen Dendievel en haar 'Thuis'-collega Mathias Vergels in een kleurriijk eighties jasjes? Dat ziet er dus zo uit...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Germaine stofke . . #kokoflanel

A post shared by Leen Dendievel (@leendendievel) on


DJ en producer Regi Penxten is momenteel in Zuid-Afrika en wilde daar aanvankelijk een promovideo opnemen. Dat was buiten zijn oudste dochter Ellie-Martha gerekend, die het praatje van haar papa op de meest schattige manier verstoorde. "Wanneer je dochter je promovideo's blijft verstoren", schreef hij er bij wijze van grapje bij.

 

 

 

NIET TE MISSEN