Doortrappers zoeken nog meetrappers

De Doortrappers op uitstap in Brussel. Foto: rr

Doortrappers zoeken nog meetrappers

Print
Zoersel - De Doortrappers trappen het nieuwe fietsseizoen wordt 17 februari in gang getrapt.

Elke sportieve Man/Vrouw met een koersfiets is welkom om zich aan te sluiten.  Elke zondag van half februari tot met oktober denderen de Doortrappers over de wegen rondom Zoersel. Tijdens de wintermaanden wordt er op de weg en in het veld gereden. Zij willen sportief fietsen promoten. 

 Er is voor elk wat wils. De sfeer is ongedwongen. Als je een paar zondagen niet kan komen, wordt je bij de volgende deelname nog even hartelijk begroet.  De Doortrappers rijden in verschillende groepen afhankelijk van het sportieve niveau van de deelnemer/deelneemster.   Er zijn 3 damesploegen en 4 herenploegen.   De afspraak is om niemand achter te laten.  Samen uit, samen thuis dus.  Platte band, geen probleem, er zijn mensen genoeg die je willen helpen of je aanleren hoe je snel en efficiënt je band kan vervangen.  Achteraf gaan ze gezellig nog een glas drinken en napraten in ons stamcafé De Pelikaan.   De fietskledij is gratis als je over 3 jaar voldoende ritten rijdt.

Voel je het kriebelen en heb je interesse om mee te rijden? Meld je aan via wtcdedoortrappers@gmail.com  of neem eens een kijkje op de website http://www.dedoortrappershalle.be

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio