Dino’s en zombies in derde virtual realityruimte van ’t Stad

Vanaf donderdag kan er geknald worden in Outpost Gamecenter. Foto: rr

Dino’s en zombies in derde virtual realityruimte van ’t Stad

Print
Antwerpen -

Liefhebbers van virtual reality hebben er weer een plek bij: het Outpost Gamecenter in de Beggaardenstraat, bij de Groenplaats.Antwerpen telde al twee virtual realityruimtes met The Park op de Belgiëlei en BeVirtual in de Muizenstraat.

Achter de nieuwkomer zit Vrplus, een start-up van de Chinese ondernemer Jack Xin, die virtual reality maakt voor het grote publiek. Met een speciale bril kijkt u naar een virtuele wereld rondom u. Er zijn, afhankelijk van het gekozen spel, verschillende opdrachten te vervullen. Het Outpost Gamecenter biedt vier videospellen aan.

Je speelt samen met vrienden. Guardian Heroes en opvolger Guardian Heroes 2 zijn kindvriendelijke, kleurrijke spellen waarin de spelers het opnemen tegen robotten. Lost in Jurassic transporteert de spelers terug naar het tijdperk van de dinosauriërs. Hospital of the Dead is het eerste deel van een reeks klassieke zombie­spelen waarin de spelers hordes wezens moeten tegenhouden in een verlaten ziekenhuis. Nog voor het einde van 2019 moeten er zes games bij komen. Vrplus wil vijftig locaties in heel Europa tegen het einde van 2020.

outpostvr.be

Tips om te Doen!