Dorothee Bosmans (20) jongste voorzitter ooit van jongeren CD&V

Wouter Van Butsel, Nils Vanstappen, An Verbruggen, Karl Lauwers, Tessa De Prins, Wim Soons, Jasmine Lauwers, Dorothee Charlotte Bosmans, Thomas Sterckx Foto: CD&V Mechelen

Dorothee Bosmans (20) jongste voorzitter ooit van jongeren CD&V

Print
Mechelen -

Dorothee Charlotte Bosmans werd afgelopen zondag verkozen als nieuwe voorzitter van JONGCD&V Mechelen. Met haar 20 jaar is ze de jongste jongerenvoorzitter bij CD&V Mechelen ooit. Ze volgt Wouter Van Butsel op.

Dorothee Charlotte Bosmans stond in oktober vorig jaar voor het eerst op de lijst van CD&V. De 20-jarige Mechelse is echter enorm geëngageerd en werd daarom verkozen tot nieuwe jongerenvoorzitter voor de christendemocraten in de Dijlestad. Ze zal JONGCD&V Mechelen minstens drie jaar leiden.

“Ik ben heel blij met de kans die de leden mij geven om onze jongerenafdeling verder uit te bouwen en te werken aan thema’s die jongeren belangrijk vinden”, zegt Bosmans. “De komende drie jaar wil ik ‘vollenbak vooruit’ en vooral inzetten op thema’s als jongerenwelzijn, mobiliteit en klimaat. Daarnaast willen we vooral een mooi evenwicht vinden tussen het luisteren naar jongeren, leuke activiteiten organiseren en meewerken aan het beleid.”

Bosmans is de jongste voorzitter in de geschiedenis van de jongerenafdeling. Ze volgt Wouter Van Butsel op.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio