Vader van tweeling bekent dat zelfs hij ze niet uit elkaar houdt: “Moet me behelpen met ‘die ene’ en ‘die daar’”

Foto: father_of_daughters

Mama

Vader van tweeling bekent dat zelfs hij ze niet uit elkaar houdt: “Moet me behelpen met ‘die ene’ en ‘die daar’”

Print

Altijd gênant als je voor de tiende keer opnieuw moet vragen wie nu wie is bij die tweeling van je beste vrienden, maar Simon Hooper brengt troost. Hij heeft vier dochters, van wie er twee deel zijn van een tweeling. En zelfs hij kan de kleine meisjes niet uit elkaar houden wanneer zijn vrouw ze - opzettelijk, om hem te pesten, zo zegt hij - in dezelfde outfit uitdost.

Voor wie Simon Hooper niet volgt op Instagram, zal de naam geen belletje doen rinkelen. De vader van vier is echter een fenomeen op sociale media en zijn vaak hilarische Instagramposts leverden hem zelfs al een boekendeal op voor ‘Dadlife’.

Als enige man in een huishouden met vijf vrouwen voelt Simon zich soms een beetje in de minderheid, maar de liefde voor zowel vrouw als kinderen straalt van zijn foto’s af. Ook wanneer hij ten koste van hen een grapje wil maken.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) op

 

Een van zijn laatste posts gaat over zijn tweeling Ottie en Delilah, voor de gelegenheid uitgedost in een heel gelijkaardige outfit. “Ik dacht dat ik het onder de knie had. Ik dacht dat de dagen waarop ik me moest behelpen met ‘deze hier’ en ‘die daar’ en ‘de tweeling’ voorbij waren en dat ik een ouder zou worden die zijn twee genetische klonen uit elkaar zou kunnen houden. Ik had het mis“, zo schrijft Simon op Instagram.

“En dat is allemaal de schuld van mijn vrouw die hen als spiegelbeelden van elkaar aankleedde vandaag. Ik moest helemaal terug van nul beginnen en heb de volgende 15 minuten een levende ‘Wie is het’ gespeeld. Ik noemde hen bij de foute naam en kreeg alleen een uitgestreken gezicht en geen antwoord terug. Ik overweeg sterk om een van hun hoofden te scheren. De krullen kunnen me gestolen worden, mijn nood om mijn eigen kinderen te kunnen identificeren is belangrijker.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIET TE MISSEN