Knack Roeselare viert bekerwinst op een wel erg opvallende manier

Foto: BELGA

Knack Roeselare viert bekerwinst op een wel erg opvallende manier

Print

Knack Roeselare won afgelopen zondag voor de vierde keer op rij de Beker van België in het volleybal en dat vierden de spelers op een op z’n minst ludieke manier.

Kapitein Hendrik Tuerlinckx stuurde na de match een ietwat bizar kleedkamerfilmpje de wereld in waarin de spelers van Knack Roeselare zich als dieren voordeden. Wat het tafereel precies moest voorstellen, was in het begin niet helemaal duidelijk, maar aan het einde komen de puzzelstukjes bij elkaar. Tuerlinckx heeft ook aan Play Sports uitgelegd wat er gebeurt in het filmpje.

De bekerkampioenen speelden het beroemde moment uit The Lion King na waarin de pasgeboren welp Simba aan het dierenrijk wordt voorgesteld. Aan het eind van het filmpje wordt de beker, met aangepaste muziek, als een ware Simba in de lucht gestoken en op z’n Rafiki’s gedoopt met bier. De spelers speelden de olifanten en giraffen na.

Leuk detail: tussen de finale van de mannen en vrouwen werd in het sportpaleis een ‘Lion King Cam’ gehouden, een variant van de ‘Kiss Cam’. Supporters die op het groot scherm verschenen, moesten het moment uit de film naspelen in plaats van elkaar te kussen en dat leverde hilarische beelden op.

Bekijk hier hoe Knack Roeselare de vierde beker op rij vierde. Tip: zet je geluid aan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4th cup in a row... why not ???????. ????????

Een bericht gedeeld door Hendrik Tuerlinckx (@hendriktuerlinckx) op

 

Meer sportnieuws