CD&V kiest nieuwe voorzitters na Winterwandeling

De ploeg van CD&V. Foto: rr

CD&V kiest nieuwe voorzitters na Winterwandeling

Print
Zoersel - Februari is traditioneel de maand dat CD&V Zoersel haar Winterwandeling organiseert. Ook afgelopen zondag trokken heel wat leden en sympathisanten mee door de Halse bossen. Na afloop werd er samen getafeld. Tijdens dit jaarlijks winterevenement organiseerde de afdeling ook verkiezingen voor de nieuwe voorzitters.

Stany Wens werd bevestigd als afdelingsvoorzitter voor de volgende 3 jaar. Ook Chris Gonnissen blijft op post als voorzitster van de lokale Vrouw&Maatschappij-werking. De leiding van de Zoerselse CD&V-senioren wordt een duobaan. Voormalig OCMW-raadsleden Fons Christiaensen en Dirck Haest vullen die plaats in. De jongeren van CD&V Zoersel kozen dan weer Lander Van Steen als hun voorzitter. Hij was in oktober de op één na jongste kandidaat op de lijst. Aan gedrevenheid en enthousiasme alleszins geen gebrek bij CD&V Zoersel.

Het gezellig samenzijn vormde ook de ideale gelegenheid om de ploeg die zich op 14 oktober voor CD&V verkiesbaar stelde, in de bloemetjes te zetten. “Dankzij het engagement van ieder van hen en omwille van hun groot hart voor onze gemeente behaalden we met CD&V Zoersel bij de meest recente gemeenteraadsverkiezingen een resultaat waar we fier op mogen zijn,” aldus Katrien Schryvers, die toen de lijst trok. Als teken van dank en appreciatie had zij voor iedere kandidaat een roos.    

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio