Gekibbel, geplaag en gegiechel: alle koppels uit ‘Blind Getrouwd’ kennen hun partner (en dat geeft vonken)

Gekibbel, geplaag en gegiechel: alle koppels uit ‘Blind Getrouwd’ kennen hun partner (en dat geeft vonken)

Print

Plagen is liefde vragen. Het lijkt wel hét motto van de koppels van ‘Blind Getrouwd’ dit jaar, zeker als we naar Lenny en Jolien, en Annelies en Joris kijken op huwelijksreis. Maandagavond zagen we ook hoe Tim zijn kersverse bruid verraste met een unieke vraag en hoe het zenuwachtig giechelen van Victor en Line uitmondde in een indrukwekkende openingsdans. De glimlachen op de gezichten van alle kandidaten beloven veel goeds. Is het een schot in de roos voor alle koppels?

Tim & Elke

Onwennig keek hij naar zijn blonde bruid en met de armen gekruist gaf hij zijn jawoord. Tim wist niet goed hoe hij zich moest gedragen tijdens het huwelijk, maar ging toch voor een “absoluut”. En Elke? Die zag zijn zenuwen niet en merkte vooral zijn sociale en rustgevende persoonlijkheid op. Positief natuurlijk, want dat had ze nodig om te ontstressen. Dat was zeker gelukt, want van de intieme huwelijksfoto’s vlogen de vonken al af.

Gekibbel, geplaag en gegiechel: alle koppels uit ‘Blind Getrouwd’ kennen hun partner (en dat geeft vonken)
Tim wist zichzelf niet echt houding te geven, maar kon wel enthousiast “ja” zeggen. Foto: VTM

De zenuwen maakten plaats voor zelfzekerheid bij Tim en hij ontpopte zich tijdens het huwelijksfeest plots tot grote romanticus, met zijn eigen ring en zijn eigen aanzoek. Een onvergetelijk moment voor de gecharmeerde Elke.

Victor & Line

Klamme handjes, knikkende knieën, Victor mag dan wel een beer van een vent zijn, de schrik zat er goed in toen hij alleen voor het altaar stond. Totdat hij zijn Line zag binnenkomen. De blik in zijn ogen sprak boekdelen en ook de zucht van verlichting en zijn spontane “amai” beloofde veel goeds. Giechelen en glunderen deden ze zeker, al durfde Victor dat wel een beetje nuanceren. “Het was nog geen vollen bak liefde op het eerste zicht, maar wel een goede klik. En zeker ook zoiets waarmee ik verder kan!” klonk het.

Gekibbel, geplaag en gegiechel: alle koppels uit ‘Blind Getrouwd’ kennen hun partner (en dat geeft vonken)
Zowel de bruidegom als de burgemeester waren blij verrast. Foto: VTM

Als er één ding is dat Line en Victor meteen lieten zien, was dat ze al bij hun allereerste dans perfect konden samenwerken. Niet omdat ze geoefend hadden, maar omdat Victor zich plots ontpopte tot dé perfecte danspartner. Met een heerlijke openingsdans op ‘Your Song’, de versie van Billy Paul, tot gevolg.

De eerste reis

Opstaan na de huwelijksnacht deed pijn bij Tim en Elke. Niet omdat die zo wild was, maar de twee bleven maar babbelen ’s nachts en sloten pas hun ogen in de vroege uurtjes. Lenny daarentegen wou wat minder getetter, liet hij plagend met een ochtendhumeur weten aan Jolien. Maar op weg naar hun huwelijksreis klonk het heel anders. “Ik vind dat wel sexy als je zo bevelen geeft”, zei hij wulps tegen zijn kersverse vrouw, die GPS speelde. Zijn motto is duidelijk: plagen is liefde vragen.

Annelies volgde zijn voorbeeld en lachte haar kersverse man dan weer hartelijk uit, toen ze zag dat Joris speciale materialen bijhad om zijn haar te föhnen. Terwijl Stijn en Joke, net zoals Victor en Line met een enthousiaste kus bij elkaar in bed doken in de zuiderse locaties van hun huwelijksreis. De toon is gezet: de koppels beginnen breed lachend aan het avontuur, benieuwd wat dat gaat geven.

‘Blind Getrouwd’, maandag, 20.35 uur, VTM.

Nu in het nieuws