Celebs

Model Rose Bertram dankt haar fans voor hun medeleven

Print

Het Vlaamse topmodel Rose Bertram, dat eerder deze maand haar vader verloor bij een caravanongeluk, heeft haar fans bedankt voor het medeleven.

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor de ­lieve berichten na het overlijden van mijn ­vader. Zelfs van mensen die ik niet persoonlijk ken. Het heeft me veel geholpen de voorbije dagen en jullie hebben geen idee hoeveel jullie steun betekent voor mij.”

Zo bedankte het West-Vlaamse topmodel Rose Bertram gisteren op Instagram haar fans voor hun medeleven, nadat haar vader vorige week op een camping in Nieuwpoort omkwam door een CO-vergiftiging. Zijn ­levensstijl stond in schril contrast met dat van zijn dochter, die met de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel en hun dochtertje in Toronto woont voor de carrière van haar man. De Kortrijkse scheert zelf ook hoge toppen: zo staat ze model voor de lingerielijn van zangeres Rihanna.

Vorige week reageerde het model met een emotionele post op Instagram op het plotse overlijden van haar papa met een emotionele boodsshap. "Papa, ik weet niet eens waar begonnen. Mijn hart is gebroken, ik ben mentaal gebroken. Het spijt me zo dat ik je niet heb kunnen helpen. Ik voel zoveel pijn omdat je nooit zo’n onverwachte dingen kan voorspellen. Ik weet dat je zo trots op me was en nu zal ik je dat nooit meer horen zeggen. Maar ik zal je wel trots blijven maken. Nu ben je er niet meer en ik kan er niets aan doen. Je was nog zo jong, je was mijn beste vriend. Ik ben vandaag wie ik ben dankzij jouw persoon. Rust in vrede, papa. Ik hou van je. Ik kan dit echt niet geloven", schreef ze.

NIET TE MISSEN